Lunchen

Lekker lunchen bij restaurant Veldzicht

Bij De Oude Mosterdfabriekin Oosterwijtwerd kunt u prima terecht als u lekker wilt gaan lunchen. Wij hebben op onze lunchkaart voor ieder wat wils staan. Wilt u iets anders dan een standaard lunch? Kies dan voor onze high tea of high wine. Lees verder om te ontdekken wat u bij ons kunt bestellen als lunch, bel naar 06-53542292 als u een tafel wenst te reserveren of kom spontaan bij ons lunchen.

Als u bij ons komt lunchen

Op onze lunchkaart staat voor ieder wat wils. Te beginnen bij onze soepjes. Heeft u zin in een geroosterde tomatensoep, een Groninger mosterdsoep of een seizoenssoep? Bij elke soep krijgt u brood en boter. Tussen onze broodjes staat voor iedereen wel een favoriet. Houdt u van vlees? Kies dan voor ons broodje beenham en boerenkaas. Liefhebber van vis? Dan zal ons broodje gerookte zalm met roomkaas en bieslook zeker bij u in de smaak vallen. Of kiest u liever voor ons populaire broodje met Groninger geitenkaas met honing en walnoot? Onze tijdloze klassieker is de uitsmijter Veldzicht, met Groninger worst, schenk en gesmolten kaas.

Onze maaltijdsalades en plates

Hoeft een lunch voor u niet perse uit een broodje te bestaan? Kijk dan eens tussen onze maaltijdsalades en plate gerechten. Zo is onze Groninger geitenkaas niet alleen op een broodje te vinden, maar ook als maaltijdsalade te bestellen. Inclusief groene appel en appelstroopdressing. Hetzelfde geldt voor de schenk. Dit is niet alleen te verkrijgen op brood, maar ook als maaltijdsalade, begeleid door walnoot en mosterdhoningdressing. Heeft u zin in een stevige lunch? Kies dan onze plate vis en witte wijnsaus of de plate sucade met kruidenboter. Waar kiest u voor als u bij ons komt lunchen?

Meer informatie over ons restaurant

Sinds 9 mei 2014 zijn Stefan en Simone Kollumer de eigenaren van De Oude Mosterdfabriekin Oosterwijtwerd. Het restaurant ligt in een prachtig landelijk gebied. Ons terras ligt aan het water, overal treft u sfeervolle hoekjes aan en op elke plek geniet u van een ander uitzicht. Vanwege de mooie relatie met de omliggende natuur is De Oude Mosterdfabriekde perfecte uitvalsbasis voor onder andere fietsers, wandelaars en watertoeristen. Zij komen dan ook regelmatig bij ons lunchen. Volgt u ook?

Wanneer komt u bij ons lunchen?

Wilt u heerlijk komen lunchen bij restaurant Veldzicht? Bezoek ons dan spontaan of reserveer een tafeltje via 06-53542292, info@deoudemosterdfabriek.nl of via ons online contactformulier. Wij hebben voor iedereen die wil lunchen iets lekkers op de kaart staan!