Over ons

Vers, regionaal & veelal biologisch


Op 9 mei 2014 hebben wij (Stefan en Simone Kollumer uit Baflo) restaurant Veldzicht in Oosterwijtwerd overgenomen. In het landelijk gebied met een terras aan het water en hoekjes en mogelijkheden aan alle kanten is de plek ideaal.

In het landelijk gebied met een terras aan het water en hoekjes en mogelijkheden aan alle kanten is de plek ideaal. Fietsers, wandelaars en watertoeristen weten met gemak het restaurant te vinden. Ons restaurant werkt op een ambachtelijke manier met verse- en vele regionale producten, waaronder aardbeien en asperges van Meinardi uit Noordbroek, meel van de molen Joeswert in Feerwerd en bieren van de firma Bax bier uit Groningen. Het vlees wat wij serveren komt uit noord Nederland van de Limousin koeien van slagerij Bos en Co. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel, iedereen is welkom. De menukaart wordt bewust klein gehouden en is niet alledaags of traditioneel en wordt om de 6 weken vernieuwd. Wij hebben onze ervaring opgedaan bij Schathoes Verhildersum in Leens, Ambrosijn op Schiermonnikoog en het Eemshotel in Delfzijl. Ook beschikken wij naast het restaurant over een zaal met uitzicht over het veld waar u feesten en vergaderingen kunt houden. Bel of kom langs voor meer informatie hierover. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten die we willen organiseren in de toekomst. Daarbij kunt u denken aan thema-avonden eten in combinatie met wijn, bier of whisky of kookworkshops.

Wij hopen u spoedig een keer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Stefan en Simone Kollumer.


  • Altijd heerlijk vers eten uit de regio
  • Wij gebruiken zoveel mogelijk biologische producten
  • Gezellige ambiance
  • Met goed weer genieten aan het water

Dat is pas genieten

Heeft u een feestje of vergadering? Bij ons kunt u een zaal of ruimte huren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Ambachtelijk

Vers & ambachtelijk eten

High-tea

High-tea met vele lekkernijen

Zaalverhuur

Zaalverhuur voor feestjes

Locatie

Rustgevende locatie aan het water