Trouwlocaties

Op zoek naar mooie trouwlocaties?

Bent u op zoek naar mooie trouwlocaties in noord-Nederland? Van harte gefeliciteerd met uw besluit te gaan trouwen! De Oude Mosterdfabriekrealiseert graag precies dat trouwfeest wat u voor ogen heeft. Wij beschikken over sfeervolle feestzalen. Daarnaast zijn wij natuurlijk een restaurant, wat u verzekerd van overheerlijk eten. Wenst u meer informatie? Bel dan naar 06-53542292 en ontdek wat ons onderscheidt van andere trouwlocaties!

Anders dan andere trouwlocaties

De Oude Mosterdfabriekstaat bekend als een van de leukste trouwlocaties van noord-Nederland. Wij zijn namelijk geen standaard feestzaal, maar een sfeervol etablissement in een romantisch, landelijk gebied. Veldzicht, gelegen in Oosterwijtwerd, wordt sinds 9 mei 2014 gerund door Stefan en Simone Kollumer. Zij vielen direct op de prachtige integratie van de natuur om het restaurant heen. Zo ligt het terras aan het water en zijn overal intieme hoekjes te vinden met steeds weer een nieuw uitzicht. Dat maakt De Oude Mosterdfabriekmeteen een prima locatie voor de fotoshoot!

Onze buffet arrangementen

U wilt natuurlijk dat uw gasten niets tekort komen op uw trouwfeest. Kies daarom voor een van onze buffet arrangementen. Omdat wij verschillende varianten aanbieden, zit er voor iedereen wel een geschikte optie tussen. De basisvariant is het koude buffet. Uw gasten genieten dan van huisgebakken brood met kruidenboter en een mooi opgemaakte vis- en vlees salade op een spiegel. U kunt uiteraard ook kiezen voor een warm buffet. Het warme buffet bestaat uit drie gerechten, waarbij u kunt kiezen tussen zalm met witte wijnsaus, runderstoof, varkensvlees met champignonsaus, gehaktballetjes met satésaus en kipkerrie. Uiteraard krijgt u hier uiteraard rijst, friet en gebakken aardappeltjes bij.

Onze luxere buffetten

Mag het u wat specialer? Kies dan voor onze luxere buffetten. Buffet 2 begint met een heerlijk soepje met brood en kruidenboter. Daarna volgen de koude vis- en vleessalade. Dan kunt u drie warme gerechten kiezen uit bovenstaand lijstje. Heeft u ook nog zin in een heerlijk dessert? Dan biedt buffet 3 de uitkomst. Na al het eerder genoemde lekkers, krijgen al uw gasten ook nog omelet siberiennen geserveerd. Wilt u meer weten over de inhoud of de prijzen van onze buffetten? Neem contact met ons als een van de leukste trouwlocaties op.

U hoeft niet verder te zoeken naar trouwlocaties

Bent u op zoek naar interessante trouwlocaties? Plan uw trouwfeest bij restaurant Veldzicht. U bent verzekerd van een mooie zaal, optimale gastvrijheid en overheerlijk eten. Bel naar 06-53542292, mail naar info@deoudemosterdfabriek.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij leggen u graag uitvoerig uit wat ons onderscheidt van andere trouwlocaties.